Andrija nam opet stiže u Knin

Andrija u Kninu, opet. Da, nakon dugo vremena opet ćemo imati priliku poslušati i pogledati uživo momke iz Livna koji će u petak 19. listopada 2018. s početkom u 21:30 sati zasvirati na bini u A3. Za one koji nisu imali prilike slušati Andriju, možete očekivati pravi mali audio-vizualni rock spektakl kojeg ovaj bend uspješno njeguje već preko 15 godina, a kreativna energija kojom isijavaju kroz nastupe, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Andrija je službeno osnovan krajem 2002. godine, a tri godine kasnije počinju s live nastupima. Iza sebe imaju već četiri odrađena ciklusa (prema riječima benda, ciklus predstavlja album), s pregršt hitova za starije i mlađe generacije. Svakako vrijedi i spomenuti da je Andrija pobjednik West Herzegowina Festa 2006. godine i da su do sada osim samo-izdavanja, svoje radove predstavljali i kroz Slušaj Najglasnije i Juda Records etikete.

Vesela čeljad iz Andrije su: Miran (bubnjevi), Jozija Jokić (gitara), Duško (bas gitara), te Danko (grlo).

U nastavku pogledajte video za jedan od mnogobrojnih hitova pod nazivom ‘Kad Nestane Pameti’ na YouTubeu:

Svakako bacite uho i na njihov zadnji ciklus pod nazivom ‘Izvoli Voli’ kojeg možete preuzeti besplatno/daj koliko daš putem Bandcampa:

https://andrijabend.bandcamp.com/album/izvoli-voli

Koncert organizira udruga Atribut, a ulaznice za koncert možete pribaviti u A3 prije početka svirke po cijeni od 20 kuna.

Plakat: