Subotnja reggae poslastica uz Brain Holidays

Subote postaju sve rasplesanije, a ova koja nas čeka bit će šlag na tortu, posebno za sve ljubitelje reggae/roots zvuka, a i za sve ostale koji vole vesele i šarene ritmove jer nam stižu odlični Brain Holidays. Svakako si pripremite udobne cipelice i inovativne plesne pokrete, jer 14.10.2017. u Cafe Bar-u A3 s početkom u 21:30h na binu se penje ovaj zagrebački bend da nas raspleše i proveseli. Koncert organizira udruga Atribut, a upad je 20kn. Nešto više o gostima:

Brain Holidays su reggae bend osnovan 2000. godine. Imaju dva hvaljena studijska albuma Stereo Roots i Save Peace Babylon Delete, a treći pod nazivom System Error izašao je u digitalnom izdanju u proljeće 2017. godine. Teme koje se isprepleću kroz pjesme Brain Holidaysa variraju od ljubavnih, pa sve do aktualnih ekonomskih problema, ali uz glazbu koja se temelji na pozitivnosti svakodnevice. Pozitivne vibracije, kao nezaobilazna odrednica reggae glazbe, svojevrstan su lajtmotiv benda koji i u dobrim i lošim vremenima širi vedrinu te otvara ruke prema svim ljudima dobre volje. Toplinu karipskih ritmova Jamajke Brain Holidays najbolje predstavlja na nastupima uživo gdje čarolija deveteročlanog sastava dolazi do potpunog izražaja.

Brain Holidays

Brain Holidays čine: Marko Gaćina – vokal, gitara, Martina Geber – prateći vokal, Tena Starčević – prateći vokal, Domagoj Tafra – gitara, Tomislav Skoblar – bas gitara, Borna Puente – bubnjevi, Ivan Perković – truba, Magda Mas – saksofon, klavijature.

Poslušajte Brain Holidays – Politika Man i Brain Holidays – Creation (Live)

Pratite Brain Holidays na Facebooku ili se pretplati na njihov YouTube kanal.

Plakat:

Plakat