Dva koncerta u subotu – Koji Bend? i Ekskurzija Poljoprivredne Škole

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite slijedeću subotu, 06. listopada u Cafe baru A3 gdje će koncert održati Koji Bend? i Ekskurzija Poljoprivredne Škole.

Koji bend? je friški kninsko-splitski glazbeno-umjetnički kolektiv. Kao platformu za izražavanje svoje subjektivnosti koriste hip-hop matrice i originalne tekstove kojima opisuju svoje viđenje unutrašnjeg i vanjskog svijeta. Nastup u A3 će im biti ujedno i drugi nastup nakon prošlotjednog debitantskog koncerta u Splitu.

Poslušajte video-spot za pjesmu ‘I Nie Sta (feat. Yerson)’

Ekskurzija Poljoprivredne Škole je punk rock blues bend iz Splita legendarnog Svete Dalmatinskog, osnovan oko 1996. godine. Iako službeno nikada nisu snimili album (vječni underground), svirali su svugdje, pa tako i kao predgrupa Parnom Valjku ’83. i Bijelom Dugmetu ’84., a kroz bend su prošli Tošo (Živo Blato), Nikola Radman (Rumpelštinski, Urban, Pipsi..), Teo Aničić (Majke i Edo Maajka), Gibonni. Ljubitelji ovog benda mogu očekivati žestoki ”rural punk rock” kako često bend opisuje svoj vlastiti rad.

Poslušajte ”Jebem Te Živote”

Koncert u organizaciji udruge Atribut počinje u 21:30 sati, a ulaz se naplaćuje 20 kn.

Vidimo se u A3!