GRR Fest 14

Kninska tvrđava

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se 09.07.2022. pridružite na 14. po redu, nikad žešćem GRR Festu na kninskoj tvrđavi!!!
Na 14. GRR Festu nastupit će Detmeć, One Possible Option i Jonathan.
Evo i nešto više o izvođačima:
Detmeć je zagrebački rap-rock sastav nastao 2017. godine. Nakon devet mjeseci provedenih u vježbanju u javnost kreću s koncertima i prvim autorskim pjesmama.
Izdali su dva singla, debitantski Dijelimo se i Mnogo jak te se koncertima predstavili domaćoj publici diljem Hrvatske, nakon čega potpisuju ekskluzivni ugovor za najveću diskografsku kućuovih prostora. Prije izdavanja albuma izdaju još tri singla: Carcosa, Iza nas i Kroše . Nastavljaju s koncertnim aktivnostima poput nastupa u zagrebačkom Saxu i najvećem domaćem festivalu Ferragosto Jam.
Vrhunac dosadašnjeg djelovanja okrunjen je prvim studijskim albumom “Na rubu” u studenom 2019 nakon čega je zbog COVID-19 otkazana promo turneja diljem regije.
U 2020. u suradnji sa zagrebačkim reperom Suicidalom izdaju singl snažne poruke i kritike društva pod nazivom Gledam vas u oči i ostvaruju suradnju sa legendama zagrebačke hip-hop scene Crnim i Targetom na pjesmi NLO.
Trenutno rade materijalu za novi album, a najavljuju i koncertne aktivnosti kroz 2022. godinu.
One Possible Option je riječki alternativni/elektro rock sastav
okupljen 2011. godine. Nakon 2 EP-a i velikog broja nastupa u i
izvan granica Hrvatske, 2020. godine za Croatiu Records objavljuju
svoj album prvijenac ‘’No King’’.
Predstavljen singlovima ‘’All We Do Today’’, ‘’Erase’’ i ‘’Breathe’’,
album ‘’No King’’ zaradio je odlične kritike, našao se na
najrelevantnijim godišnjim listama najboljih izdanja, te bendu zaradio
nagrade za Izvođača i Singl Godine ‘’Ivica Vrkić’’ (Ri Rock Kipić),
Najbolju Novu Grupu (Hrvatski Radio, Music Pub) te Album Godine (Sound
Report) i mnoge druge nominacije.
Obećali su nam po prvi put live izvesti pjesme s novog albume, te jedva čekamo da to čujemo!
Poslušajte One Possible Option na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=ak7-jb8mJ_M
Jonathan je indie rock bend koji postoji od 2011. godine, a čine ga Zoran Badurina, Branko Kovačić, Tomislav Radinović, Nikica Jurjević, Darko Petković i Hrvoje Šćulac, koji se pridružio bendu 2018. godine te „popunio elektroničke i klavijaturske dijelove“, kako nam govori Nikica..
„Nismo se uokvirili, već smo održali svestranost u radu. Ona se dodatno povećala u ovo vrijeme slabe koncertne aktivnosti”, komentira basist benda Nikica Jurjević.
Jonathan je osvojio dvije glazbene nagrade Rock&Off – 2018. za Pjesmu godine, a godinu nakon toga za Koncertnog izvođača godine. Zahvaljujući turneji održanoj u Americi 2019., upoznala ih je i međunarodna publika. Trenutno rade na novom albumu o čemu nam kažu:
„Ima dosta materijala, pa biramo na kojem ćemo raditi. Dio je već napravljen i snimljen, a dio još treba završiti. Ovih dana idemo u studio. Sve to radimo kad nam vrijeme dopusti zbog poslova i privatnih obaveza. Dosta je prinova u zadnjih par godina, pa nam i to oduzima jako puno vremena.”
Također, podsjećamo kako je Jonathan još 2014. godine, kada je bio aktualan njihov hit “Maggie”, nastupio s Editorsima u Tvornici kulture povodom europske turneje toga britanskog benda.
Poslušajte Jonathan na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=pU21L4LFMLc
Karte u pretprodaji po cijeni od 50kn
Na ulazu 70 kn
Događaj sufinancira Grad Knin, Ministarstvo kulture te HUZIP.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *