GRR Fest 9

Cafe Bar A3, Knin

GRR Fest 9

GRR

FB – https://www.facebook.com/events/842308879241401

Petak i Subota.14-15.4.2017
Guerilla Rock n’ Roll Festival je Kninski festival koji dovodi strane, domaće, zemaljske i izvanzemaljske bendove na ove prostore već dugi niz godina. Već devetu godinu za redom,pa tako i ove moći ćete prisustvovati dvodnevnom festivalskom muzičkom programu !!
To se događa i ove godine 14.i15.4.2017 , u caffe baru/klubu “A3” smješten duž glavne ceste na krasnoj adresi Tomislavova 85.
Početak koncerata: 21:30h

U pretprodaji nema karata, karte se kupuju na ulazu po zgodnoj cijeni od 30 kn po danu.

Ove godine Grr Festu prisustvuju:

1.DAN:

—DAMIR MYLFER
:::Damir Mylfer :Zagrebački kantautor, djeluje u sklopu nove alternativne scene, koristeći looper procesor spaja beatbox ritam, gitaru i vokalne dionice. Izvodi autorsku glazbu nastalu pod utjecajem dream popa, alternativnoga popa, post-grunge-a i književnih djela Nicka Cavea i Charlesa Bukowskoga. U svojim vokalno-instrumentalnim uradcima usklađuje avangardnu poetiku s afektiranim dream pop glazbenim izričajem.!:::

—JUSTIN’S JOHNSON
:::Justin’s Johnson :Njihov swing-ska-punk zvuk,stavlja ih u sam vrh i jednog od predvodnika domaće ska scene.Preko 300 održanih koncerata do sada odveli su bend i van granica države. Bilježe zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima su i odlično ocijenjeni njihovi posljednji nastupi na Exit i Lake festivalu, te u beogradskom klubu Mikser. Nastupi Justin’s Johnsona su oduvijek bili puni pozitivne energije, vruće atmosfere i plesa u što se i sami možete uvjeriti!:::

2.DAN:

—BILLIE JOAN
:::Billie Joan :Mlada,talentirana kantautorica iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Njen glazbeni izričaj mogao bi se okarakterizirati kao akustični društveni i socijalni komentar jer Billie Joan pjeva upravo o tim temama. Iskrenost kod nje je sveprisutna,na pitanje što je za nju glazba Billie Joan odgovara”Jedino što je sigurno”:::
—WEREFOX
:::Werefox :Rock mašinerija Werefox,po drugi put u gostima!
Werefox je slovenska četvorka koja iza sebe ima dva vrlo dobra albuma “I Am Memory” i “Das Lied der Maschinen”, a svoje porijeklo imaju u mnogim bitnim bendovima sa slovenske alternativne scene, pa je jasno da takva ekipa u novom ruhu ne može biti loša.Kultni vokal uz bogate aranžmane, dinamiku i glazbenu raznovrstnost vuku paralele sa Queens of the Stone Age, The Dead Weather i Bosnian Rainbows.Sa Werefox-om jedno je sigurno uputiti će vas na divlju vožnju,slovenskim pustinjama.:::