Izložba + party: Forske Kobre

Cafe Bar A3, Knin

Nadolazeći vikend, točnije u subotu 21.10. nam stižu Forske Kobre. Ovaj dinamični duo čine Vančo Rebac akademski slikar i grafičar i Marko Kudjo DJ i aktivist. Zanimljiv spoj slike i zvuka bit će najbolja pozivnica da večer provedete u cafe baru A3 uz izložbu pod nazivom Tvrdokorne Mrlje i dub party. Događaj u organizaciji udruge Atribut počinje u 21:00h, a upad je 10 kn. Nešto više o gostima:

Vančo Rebac, rođen 1978. je akademski slikar, strip crtač, grafičar. Izlagao je u zemlji i inozemstvu, te objavljivao ilustracije u raznim časopisima i knjigama. Autor je mnogobrojnih stripova objavljenih u Hrvatskoj, Srbiji i Francukoj, te je koautor serijala Lavanderman. Neke od radova možete pogledati na Komikaze.hr.

Iza imena Kudjo Gypsydelic krije se Marko, aktivist, DJ i bio-poljoprivrednik. Psihodelični zvuk otkriva 1999. godine i uskoro posjećuje prve festivale i partye. Nedugo zatim, aktivno započinje bavljenje DJ-ingom. Zvuk kojeg njeguje i pušta na partyima najviše se zasniva na psychill, psydubu i glitchu. Pod imenom Sol Jah Sound najčešće svira i promovira roots, dub i dub techno. Osim DJingom, Marko iza sebe ima i veliko iskustvo organizatora partya i festivala u Hrvatskoj. Njegove mixeve možete poslušati na SoundCloudu.

Plakat:

Forske Kobre