Jer svirati se mora 2 – Mangroove

Club A3, Tomislavova 85, Knin

Već u ovu subotu ( 25.06. ) nastavljamo s projektom ”Jer svirati se mora 2” a stiže nam svima poznati Mangroove!
Koncert će se održati u dvorištu kluba A3, a ulaz je 20 kn.
Mangroove su osnovali Željka Veverec i Toni Starešinić, tandem koji se potvrdio na sceni kao jedan od najkvalitetnijih domaćih pop sastava.
Mangroove čine:
Željka Veverec – vokal
Toni Starešinić – klavijature
Leo Beslać – klavijature, flauta i bas gitara Silvio Bočić – bubnjevi
Mangroove su prisutni na domaćoj glazbenoj sceni preko petnaest godina, a iza sebe imaju uspješne albume i singlove, dobitnici su i brojnih nominacija i glazbenih nagrada. U glazbene vode su se otisnuli albumom prvijencem albuma „Svijet za nas“ (2009.) i njegovom nastavkom „Put na mjesec“ (2012.) koji im je osim odličnih kritika osigurao i prvu Porin nominaciju za najbolji album klupske glazbe. Isti su uspjeh ponovili i trećim albumom „Sami“ kojeg su snimili u suradnji s poznatim producentom Zvonimirom Dusperom. Album je iznjedrio i hit pjesmu „Pokušaj“ s kojom su na scenu vratili legendarnog Dadu Topića, a 2018. godine za Aquarius records objavili su četvrti album “Srce” koji je donio hitove “Sanjala sam ljubav”, “Laka sam” i “Nada”.
Prije nekoliko tjedana su izbacili singl “Dobar plan”, ljubavnu pjesmu koju je autorica Željka Veverec opisala kao “pjesmu na koju plešeš prije izlaska, koja tiho, meko i sanjivo ipak pokreće one najmanje košćice u tijelu.” Mangroove nas uvijek iznenađuje i iznova oduševljava svojim singlovima i albumima pa nam tako već sada golicaju maštu najavom live albuma s jazz orkestrom HRT-a.
Poslušajte Mangroove na linku: https://www.youtube.com/watch?v=V8lBDSVSNSs

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *