Koncert: Lela & Joe Kaplowitz uz Kazališni bend Sisak

Club A3, Tomislavova 85, Knin

U subotu 30.07. pozivamo Vas na koncert u našem dvorištu ”Lela & Joe Kaplowitz uz Kazališni bend Sisak”.
Početak koncerta je u 21:00h a ulaz je 30kn.
Evo i nešto više o izvođačima:
Lela & Joe Kaplowitz su američko-hrvatski jazz par koji zadnjih 15 godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu. Ovaj dinamični dvojac osvaja publiku svojim nekonformističkom pristupom glazbi i strašću koja prožima Joeovo brilijantno klavirsko umijeće i Lelinu izuzetnu vokalnu kvalitetu.
Lela Kaplowitz renomirana je vokalistica sa svjetskim glazbenim iskustvom. Nastupala je u Madison Square Gardenu, Birdlandu i Blue Noteu u New Yorku, na mnogim prestižnim jazz festivalima te s vrhunskim jazz glazbenicima diljem svijeta.
Joe Kaplowitz profesionalno se počinje baviti glazbom s 15 godina u Washingtonu. Nakon toga svira s prepoznatljivim imenima američke blues i jazz scene kao što su: Eddie Daniels, James Moody, Ernie Krivda, Greg Bandy, Randy Jonston, Wycliff Gordan, Ralph Bowen, Sean Jones, Mark Rapp i drugi. Nakon 1999. Joe predvodi bendove koji nastupaju u klubovima Blues Alley, The Knitting Factory i The House of Blues.
Godine 2006. seli se u Hrvatsku gdje nastupa s poznatim hrvatskim glazbenicama, Tamarom Obrovac i Josipom Lisac. Dobitnik je prestižne hrvatske nagrade Status za doprinos u glazbi 2013, a 2015. istu je nagradu dobio u kategoriji doprinosa u glazbi za umijeće sviranja klavira. Od 2014. redovni je član Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije za koji piše brojne aranžmane.
Lela & Joe Kaplowitz nastupit će zajedno s kazališnim bendom Sisak.
Vidimo se!

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *