Koncert: Ogenj

Cafe Bar A3, Knin

Kao što i sam naslov kaže, s velikim zadovoljstvom vas pozivamo da u subotu, 25.11.2017. s početkom u 21:00h naletite u cafe bar A3 na koncert ovih veselih glazbenika iz benda Ogenj koji će nas rasplesati uz vesele zvukove tamburice. Koncert organizira udruga Atribut a upad je 20 kn. Nešto više o gostima u nastavku teksta.

Malo tko danas nije čuo za Ogenj,  peteročlani bend iz Koprivnice koji je poput požara stihijski poharao domaće pozornice i osvojio publiku svojom nesvakidašnjom energijom. Balade, poskočice, doskočice, zborna pjevanja, prštenje energije, znoj i pokoja suza dio su svakog performansa Ognja, a bend je ovih dana zakoračio u novo poglavlje svog glazbenog putovanja kao dio obitelji Dancing Bear Recordsa.

Ogenj - band

Svoju glazbenu priču započeli su kao akustični trio krajem 2015. godine. S vremenom se kolektiv proširio, a s njim i glazba koju sviraju. Uz postavu koju čine Denis Kuzel (bubnjevi), Tara Knežević (violina), Filip Kušnjer (gitara), Tomislav Mihac Kovačic (vokal, gitara, tamburica) te Nikola Terzić (bas gitara), dosadašnja akustika se raspojasala i postala energičan i čvrst miks rock ‘n’ rolla, punka i folka odsviranog na klasičnim rock instrumentima, podebljanim brzom tamburicom i violinom. Da bi doživljaj bio bolji i da bi bend još malo iskočio iznad standardnih hrvatskih rock grupa za to se pobrinuo pitki lirski izričaj na kajkavskom. O tome najbolje svjedoči njihov mini album „Još je rano“ kojim su proslavili svoju prvu godišnjicu postojanja.

Kako Ogenj zvuči poslušajte putem YouTube linkova:

Lepa Mara

Hote, Hote

Vesela Nočka

Plakat:

Ogenj - Plakat