Koncert: Planet Caravan

Upravna zgrada - Orlić

U subotu 21.7., kod upravne zgrade u Orliću, nastupa poznati smederevski bend Planet Caravan. Koncert počinje u 21:30 i ulaz se ne naplaćuje.

Planet Caravan, nazvan po istoimenoj pjesmi Black Sabbath-a, su počeli kao cover bend, obrađivajući bendove poput Judas Priest-a, Queen-a, Pink Floyd-a, The Cure-a, Duran Duran-a i AC/DC-a, no u bližoj prošlosti su ušli i u autorske vode. Repertoar im je vrlo šaren, u skladu sa glazbenim ukusima članova. Pretežno je to rock n’ roll, sa primjesama popa i blues-a.
Od upečatljivijih nastupa može se izdvojiti gitarijada u Velikom Gradištu gdje je jedan od članova, gitarist Aleksandar Urošević, primio nagradu kao najbolji gitarist što je ogromno priznanje za cijeli bend.

Planet Caravan je nastao 2008. godine i prva postava je bila: Dragan Vukotić (vokali), Dražen Urukalo (bas gitara), Miloš Nikolić (gitara) i Aleksandar Urošević (gitara). Kasnije su se pridružili Mirjana Sarić (vokali) i Miloš Ivić (bubnjevi).

Kao što je već napomenuto koncert će se održavati kod upravne zgrade u Orliću. Ulaz je besplatan, a nakon koncerta u plesnom raspoloženju nas ostavlja DJ Leo.