U goste nam dolaze Neon Lies i ManMachine

Cafe Bar A3, Knin

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite u Subotu, 24.06. u 22h u Cafe Baru A3 na koncertu dva odlična zagrebačka projekta ManMachine i Neon Lies koji će nam predstaviti svoju produkciju u lepezi glazbenih stilova popud industrial/synth-electropop/new wave-a i rasplesati publiku. Ulaznice možete kupiti na dan koncerta po cijeni od 20kn. Pratite ovaj događaj na Facebooku.

Plakat:

Neon Lies

Nešto više o gostima iz Zagreba:

Iza imena audio-vizualnog projekta ManMachine stoji jedan čovjek, bivši član benda ZenPop, Goran Uroić iz Zagreba. Do sada je absolvirao nastupe u Rijeci i u Zagrebu. Svoj prvi album po imenu “Now I’m Immortal” je snimio 2007., a reizdao kao free download početkom studenog 2011 godine. Album sadrži deset pjesama u stilu minimalističkog post-industrial/electro/synth-popa. Ili kraće rečeno, post-everything pop.

ManMachine

Pratite ManMachine na Facebooku. Poslušajte ManMachine na Bandcampu.

Neon Lies je nastao kao produkt hiperproduktivnog stvaranja i kreacije Gorana Lautara. Uz konstantno touranje, sviranje i snimanje sa Modern Delusion, Goran je uspio stvoriti i novi set pjesama pod Neon Lies imenom. Za razliku od Modern Delusion, Dykemann Family, Welcoming Committee In Flames i The Babies, ovaj put nastupa sasvim sam. Kaže da je Neon Lies projekt nastao pod velikim utjecajem ranog Tuxedoomoon, Suicide-a, The Screamers te omiljenih mu Joy Division.

Neon Lies

Pratite Neon Lies na Facebooku. Poslušajte Neon Lies na Bandcampu.