Rock&OFF Tour 2022. / Knin, Club A3/ Miriiam, Šiza & Fran Vasilić

Club A3, Tomislavova 85, Knin

Nakon prošlogodišnje uspješne prve Rock&Off turneje, ovogodišnja turneja nastavlja se na pozornicama gradova diljem Hrvatske, na koje dovodi izvođače nominirane u kategoriji Veliki prasak godine četvrte nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off!
U subotu 16.07. u klubu A3 nastupit će Fran Vasilić, Miriiam i Šiza, a evo i nešto više o izvođačima:
Fran Vasilić:
Fran Vasilić trenutno je prvo ime domaćeg bedroom popa. Kantautor koji ima preko 4 milijuna pratitelja na TikToku, oko 380 tisuća mjesečnih slušatelja na Spotifyju na kojem mu prvih pet pjesama preslušane preko 14 800 000 puta. Iza sebe ima hvaljeni album “Retrovizor”, a uskoro će EP “The Very Last Thoughts on Earth” ugledati svjetlo dana.
U Club A3 dolazi s pratećim bendom.
Miriiam:
Zagrebačka indie / folk / rock kantautorica Miriiam iza sebe ima nekoliko singlova i EP “Heavyless” iz 2018. godine. Aktivno svira od 2014, uglavnom samostalno. Nakon boravka u Londonu, zbog pandemije vraća se u Hrvatsku i snima album prvijenac čiji je najavni singl “Knot” izbačen početkom svibnja 2021. godine. U subotu će nastupiti zajedno s bendom u Clubu A3
Šiza:
Šiza je post punk rock band kojeg čine Marko Kuhar i Bruno Antolić, dugogodišnji entuzijastični sudionici nabrijane nezavisne scene koji su konačno udružili snage kao drums&bass duo.
Negdje na ivici između glasnog garažnog rocka i sirovog post-punka smjestio se njihov debi album ‘Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem’ koji je objavljen 19.3.2021. godine u izdanju Dostave Zvuka
Ulaz je besplatan!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *