Svirka je u petak – 2. Ženska gitarijada (ŽEGA)

  Club A3, Tomislavova 85, Knin

   

  U subotu 19.06.2021. čast nam je pozvati Vas na 2. Žensku gitarijadu ( ŽEGA ) na kojoj će nastupiti kantautorice:
  – Miriiam
  – Billie Joan
  – Nina Romić & Jelena Galić
  Ženska gitarijada održat će se u našem voćnjaku s početkom u 20:00h.
  Evo i nešto više o kantautoricama:
  Nina Romić jedna je od najistaknutijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije i promotorica regionalne kantautorske scene u autorskom programu “Začarana Močvara” u Klubu Močvara.
  Nakon vrlo uspješnog debitantskog ostvarenja “Daljine” 2010., drugim albumom “Ptice” ( Aquarius Records ) osvojila je kritiku diljem Hrvatske i regije te zasjela na većinu top-lista glazbenih ostvarenja za 2012. Uslijedili su hvaljeni i među kritičarima izvrsno prihvaćeni albumi “Stablo” 2014., koji je osvojio prestižnu nominaciju “IMPALA” za najbolji europski album, i “Sloboda” 2018. godine. Nastupa s Jelenom Galić na bass gitari/kontrabasu i u pripremi je novi album čije ćete obrise, uz rearanžirane starije pjesme imati priliku čuti na ovom koncertnom gostovanju.
  Poslušajte Ninu Romić na linku: https://www.youtube.com/watch?v=PGUlhpAURSI
  Splitska učiteljica i kantautorica Ivana Pezo pod umjetničkim imenom Billie Joan je nakon hvaljenog debi albuma „Barren Land“ iz 2018. pripremila drugi solo album „Selfless“ koji izlazi u izdanju nezavisne izdavačke kuće DOP Records i Aquarius Recordsa.
  Na domaćoj glazbenoj sceni prepoznata kao predstavnica novog vala hrvatskih kantautorica gdje uz Irenu Žilić, Ninu Romić, Saru Renar, Mary May čini kvalitativni vrh i prvu ligu izvođačica s izraženim ambicijama proboja na globalnu kantautorsku scenu.
  Billie Joan je unplugged punk kantautorica te jedna od najinteresantnijih domaćih kantautorica.
  poslušajte Billie Joan na linku: https://www.youtube.com/watch?v=kTahjCM30AU
  Zagrebačka indie / folk / rock kantautorica Miriiam iza sebe ima nekoliko singlova i EP “Heavyless” iz 2018. godine. Aktivno svira od 2014, uglavnom samostalno. Nakon boravka u Londonu, zbog pandemije vraća se u Hrvatsku i snima album prvijenac čiji je najavni singl “Knot” izbačen početkom svibnja ove godine.
  Poslušajte Miriiam na linku: https://www.youtube.com/watch?v=TQfhaWCT43c
  Ulaznice u pretprodaji svakim danom od ponedjeljka od 15:00h po cijeni od 30kn
  Na ulazu 40kn
  Vidimo se na 2. Ženskoj Gitarijadi!

   

   

  0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *