Svirka je u petak – Lu Jakelić

Club A3, Tomislavova 85, Knin

U petak 03.06. stiže nam mlada kantautorica Lu Jakelić koja nam se vraća po 2. put, a ovoga puta nastupit će u dvorištu kluba A3.
Koncert počinje u 21:00 stoga zauzmite svoja mjesta na vrijeme!
Evo i nešto više o mladoj kantautorici:
Lu Jakelić mlada je hrvatska glazbenica čija popularnost naglo raste nakon uspješnih interpretacija autorskih pjesama, te obrada stranih i domaćih autora. Mnogi glazbeni znalci Lu svrstavaju u generaciju uspješnih novih glazbenika „s aurom posebnog nastupa“, iako joj pridodaju i epitet zasad „najveće tajne hrvatske glazbene scene“.
Uz pjevanje, piše autorsku glazbu na hrvatskom i engleskom jeziku, svira klavir i gitaru, glumila je, plesala i pjevala u zagrebačkom kazalištu Komedija te unutar škole Husar & Tomčić u mjuziklima i autorskim produkcijama. Povremeni je član akustičnog blues tria „Hard To Thrill“, a pisala je partiture za mjuzikle, kao i za glazbene zagrebačke festivale.
Bila je dio uspješnog projekta HRT-a, popularne glazbene emisije „A strana“, Zvijezde pjevaju te je sudjelovala u emisiji Tvoje Lice Zvuči Poznato na Novoj tv.
U dosadašnjem radu, Lu je imala čast raditi s još nekolicinom vrijednih hrvatskih glazbenih imena; od Damira Kedže, Ivane Kindl, Ervina Baučića, grupe Detour, Filipa Dizdara, Tamare Obrovac, Tonija Cetinskog, Lane Jurčević, sestara Husar, Martinom Tomčić, gitarista Zvonimira Radišića i Ivana Pešuta, pijanista Saše Miočića…
Prisjetimo se kako je bilo prošli put: https://www.youtube.com/watch?v=XGTz7OB3Cr4
Koncert organizira udruga Atribut a ulaz je 20 kn.
Vidimo se!

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *