GRR FEST no. 9,99

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na dvodnevnom festivalu dobrog zvuka kojeg organizira udruga Atribut u Cafe baru A3 – GRR FEST no. 9,99. Festival će ugostiti 4 sjajna benda, a na vama je da dođete i uživate i plešete. Upad po danu je 30 kn, a o gostima možete pročitati u nastavku teksta.

PETAK | 30.03.2018.

ONLI TU stižu iz Rijeke, a oni koji duže vrijeme prate koncertne aktivnosti u A3, zasigurno su upoznati s ovim alt. rock bendom s obzirom da su već tri puta svirali u Kninu, a za ovu prigodu dolaze kao trojac! Dobra zabava uz njihovu svirku je zagarantirana.

 

 

BARBARA MUNJAS CALLIGRAPHY je tročlani bend kojeg predvodi Barbara Munjas, nekadašnja članica grupe Gustafi s kojima je provela punih sedam godinja prije negoli se 2013. otisnula u solo karijeru. Nakon što je proteklih nekoliko godina djelovala s grupom Barbari, nedavno je zajedno s Alenom Bernobićem i Markom Kalčićem oformila bend kojeg ćete imati priliku poslušati uživo!

 

 

SUBOTA | 31.03.2018.

Kantautorski projekt NEBO ROZA, iza čijeg se imena skriva mladi multiinstrumentalist Branimir Norac, službeno je zaživio u siječnju 2015. godine. Nastup u zagrebačkom Klubu u sklopu natjecanja Hr Demo Klub, koji je ujedno bio premijera za Nebo Roza, označio je početak zanimljivog razvoja karijere talentiranog Sinjanina. Nebo Roza iza sebe ima niz koncerata u društvu eminentnih imena kantautorske scene ( Seine, Sara Renar, Dječak iz vode, Letarg…), koncertnu suradnju s Denisom Katanecom kao i suradnju na albumu Pejotl (pjesme Cvjećeće i Bizoni), nekoliko televizijskih i radijskih gostovanja te prošireni sastav upotpunjen trubom (Tomislav Kreš), drugom gitarom, metalofonom i udaraljkama (Hrvoje Pandžić). Glazbeni izričaj koji njeguje Nebo je veoma širok, a obuhvaća mnoštvo žanrova od jazza i bossa nove , preko indie i alt popa, brit popa pop dropa pop rocka rock popa pa sve do post punka i post rocka.

 

 

Glazba benda KOMEDIJA kreće se u rasponu od rockabillyja i bluesa, preko rock i pop-etna, do brzih ska i punk ritmova kroz koje plešu razigrane swing dionice na klarinetu koji Komediji daje kabaretski štih. Posebnu boju daje i hrapavi waitsovski drunk’n’blues vokal, što dodatno začinjava glazbu benda. Kombinirajući elemente tradicionalne hrvatske, makedonske, pa i klezmar glazbe sa suvremenim glazbenim žanrovima ovaj kvartet razigrava notno crtovlje i razmiče granice u glazbi. Ideja za bend postoji od svibnja 2005. godine kad su Igor Baksa na akustičnoj gitari i Neven Kolarić na cimbalu počeli svirati međimurske tradicionalne pjesme. U ljeto 2007. kao dio aranžmana za rođendanski poklon pod prozorom Igorove tadašnje djevojke, dvojcu se priključuje Miloš Rok na klarinetu, a Neven prelazi na kontrabas. Ovaj događaj ovjekovječen je u ljubavnoj pjesmi “Pod oblokom” za koju Komedija osvaja nagradu za najbolju pjesmu na festivalu “Kre Mure i Drave” 2008.

 

 

Plakat: