Kistanjski zalasci sunca uz nastup benda Old Road Duo

Veliko zadovoljstvo nam je pozvati vas da nam se pridružite u četvrtak 17.08. na Krnetskim livadama u Kistanjama na koncertu benda Old Road Duo u organizaciji udruge Atribut. Program počinje u 19:00h, dok je svirka benda zakazana iza 21:30h. Ulaz na ovaj događaj je besplatan a zainteresirani posjetitelji imaju mogućnost besplatnog kampiranja na području lokacije, uz napomenu da se oprema za kampiranje treba ponijeti.

Kako doći do lokacije?

Nakon prolaska kroz centra Kistanja, ide se za Ervenik, 300m nakon prelaska pruge, s lijeve strane ima skretanje za Krnetske livade (oznake će biti postavljene). Drugi ulaz na lokaciju je točno na izlazu iz Kistanja, kod Ćalića skrenuti lijevo (također će biti postavljene oznake).

Kompletan program:

  • 19:00h – dolazak učesnika manifestacije Kistanjski zalasci sunca
  • 19:15h – likovna radionica za djecu
  • 19:20 – 19:40h snimanje Kistanjskih zalazaka sunca
  • Sjećanje na Ljeto Ljubavi, 50. godišnjica uz mali video materijal. Naime, 1967. buntovna mladost je pokrenula akcije za mir i bolji život. Danas, 50 godina poslije, pitamo se – Je li svijet zalutao? Sigurno nećete zalutati – ako dođete na Kistanjske zalaske sunca! Iste godine je nastao i film ‘Sakupljači Perja’ (sjećanje uz kratki insert). Sjećanje na neke od velikana koji su nas u međuvremenu napusitli uz kratke video materijale.
  • 21:00h – zajednički nastup ojkača s tek uvježbanim pjesmama
  • 21:30h – podjela sladoleda (laku noć djeco)
  • nastup benda Old Road Duo

Mogućnost za najupornije da uz druženje, iće i piće čekaju izlazak sunca, a ostali po slobodnoj volji odlaze na zasluženi noćni odmor.

Plakat:

Kistanjski zalasci sunca

Kako zvuči Old Road Duo poslušajte u prilogu:

Frank Sinatra – Strangers In The Night (cover by Old Road duo)