KONCERT BENDA ORGANIZAM

U subotu 15.12. po prvi put u klubu A3 dolazi fantastični rock ‘n’ roll bend ”Organizam” iz Beograda, a evo i nešto više o njima:

Ideja o formiranju benda, koji bi svirao autorsku muziku, javila se sredinom 2011. od strane Ivana Boškovića i Marka Mitrovića..
Prvi javni nastup bend je imao na festivalu “Prnjavorstock” 01.09.2012. a početkom 2015. bend kreće aktivno svirati i nastupa u Beogradu, G.Milanovcu, V.Plani, Požegi, Užicu…

U travnju iste godine ulaze u studio ATTIC gdje snimaju bubanj za svoj prvi album “Intergalaktički cirkus” sa 9 pjesama, za koje odlučuju da ih uspješno objave.
Prvi singl s ovog albuma – “Hjuman”, producirao je Mirko Luković i pojavio se u rujnu 2015. uz krajnje neobičan spot, snimljen u vlastitoj produkciji. Nastavljaju se koncerti i tokom ljeta Organizam nastupa na OK Festu (BiH) i na Arsenal Festu gdje u okviru takmičenja demo bendova osvaja prvo mjesto i kao nagradu spot u produkciji Arsenal Festa. Spot za pjesmu “Kosmos” je objavljen 20. veljače 2017.

Posljednji spot je s albuma “Intergalaktički cirkus”, za pjesmu Nepar, objavljen je 23. travnja 2018. dok je album na CD-u objavila promo kuća Long Play 28. travnja 2018.

Koncert počinje u 21:30 a ulaz je 20 kn.

Plakat:

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *