Šibenska electrofusion live atrakcija The Fogsellers u subotu sviraju u A3

S velikim nestrpljenjem očekujemo prvi nastup The Fogsellersa u Kninu i to u subotu 09.12.2017. u Cafe Baru A3. Koncert kojeg organizira udruga Atribut počinje u 21:00h, a upad je 20 kn.

The Fogsellers je bend iz Šibenika koji je nastao 2011. godine iz znatiželje i želje za nečim novim i drugačijim. Ideja od samog početka je da se kombinira elektronska glazba sa živim muziciranjem te da se dobije što kvalitetnija simbioza između elektronske i funk glazbe. Kako je bend napredovao ubacivali su neke nove klasične i elektronske instrumente. Glazbeni stil im se može nazvati electrofunk fusion, odnosno kombinacija elektronike i jazza u downtempu ili lounge manirizmu.

The Fogsellers - Bend

Iza sebe imaju brojne nastupe u klubovima koji njeguju elektronsku underground glazbu, a 2012. godine u zagrebačkom Sirupu su osvojili nagradu za najbolje „newcomere“. Nastupili su u sklopu KLFM-ovog „Radija na cesti“, Super Uha, Festivala slobodne glazbe te su dijelili pozornicu s hrvatskim velikanima poput TBF-a i Let 3.

The Fogsellers su Mirko Rak (elektronika i bas), Saša Đurica Sale (bubnjevi) i Ivan Ković (gitara). Što možete očekivati na koncertu u subotu, pogledajte na ova dva YouTube linka – Link1 / Link2

Plakat:

The Fogsellers - Plakat