Svirka je u petak – Đutko i Plodovi Zemlje

U petak 25.09. stižu nam Đutko i Plodovi Zemlje! Koncert počinje u 21:30, vjerujemo da ovo ne želite propustiti, stoga nemojte kasniti!
Evo i nešto više o bendu: Iz pepela životinje koja je nekoć živjela na obroncima Moslavačke gore, ponovo je rođena zvijer zvana Đutko.
Tomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni – kao osnivač etno-rock benda Rusti, anti-umjetnik naziva Clouie te kao bivši gitarist benda Svemirko. U periodu od posljednjih godinu i nešto malo više dana, Đudarić umirovljuje svoje prethodne glazbene projekte te započinje raditi na njemu potpuno atipičnim pjesmama za svoj prvi i pravi album u životu. Distorzije zamjenjuje čistim i mekanim zvukovima, prvi put u ruke uzima sintesajzere. a prolazivši kroz krizu, kako osobnog tako i glazbenog identiteta, dolazi do vedrih i pitkih melodija pop žanra i pritome stvara vlastite inačice – agro, etno i turbo pop glazbu.
Sniman, miksan i produciran u zagrebačkom studiju etikete više manje zauvijek, album “Slušaj mala” je ujedno i prvi uradak koji se upravo iz te radionice otisnuo u prostranstva interneta. Uz članove Đutkovog pratećeg benda naziva “Plodovi Zemlje” na albumu gostuju Leo Beslać (Pseća Plaža, Nemanja, Krv u stolici), Luka Šipetić (Nemanja), Mary May, Mia Reba, kao i Đutkovi nekadašnji bendovski kolege Marin Tandara (Svemirko) i Bojan Bojkov (Svemirko).
Plodove Zemlje čine:
Vjeran Šunjić – gitara
Borna Jambrošić – bas gitara
Laura Tandarić – bubanj, glas
Marko Pernarčić – sintisajzer, glas
Poslušajte i pogledajte Đutko i Plodovi Zemlje na Youtube-u! https://www.youtube.com/watch?v=jZ9Hk9lSPgs
Koncert organizira udruga Atribut, a ulaz je 10 kn.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *