Svirka je u petak – Zo

U petak 27.08.2020. u dvorištu kluba A3 nastupit će mladi bend iz Splita Zo, a da se o dobrom i kvalitetnom bendu radi, sasvim je sigurno, jer dan prije nastupa kod nas, bit će predgrupa TBF-u.
Iako je Zo alternativni pop-rock sastav s mješavinom raznih drugih glazbenih žanrova poput funka, rapa i bluesa, kod nas će se predstaviti u akustičnoj verziji.
Zbog ograničenog broja gostiju, ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn.
Evo i nešto više o bendu:
Bend nastaje početkom 2020. i započinje rad na prvim autorskim pjesmama. U svom prvom javnom nastupu u listopadu prošle godine odnose pobjedu u polufinalnoj večeri St-art festivala autorske glazbe u Splitu. Uslijedilo je snimanje albuma prvijenca u zagrebačkom SideChain studiju te na akademiji glazbene produkcije (MPA) pod producentskom palicom mladog i talentiranog producenta Sandra Petrića. Izdali su singlove “Poslovan lik” i “Mjesto pod suncem”, prve u nizu singlova koji su uvod u njihovo debitantsko službeno studijsko izdanje za diskografsku kuću RTL Music.
Članovi benda:
Vincent Šepić (vokal i gitara)
Ante Eterović (gitara)
Damjan Grubić (trombon)
Daria Reba (klavijature)
Josip Katić (bas gitara)
Antonio Strižić (bubnjevi).
Odlikuje ih čvrsti rock zvuk s melodičnim pjesmama te specifično važna uloga trombona u rock sastavu. Karakteriziraju ih podosta duboki tekstovi te žanrovska raznovrsnost. Tematike kojima se bave su također razne, ponajviše pronalaze inspiraciju u svojim svakodnevnim situacijama, društvenim zbivanjima te događajima koji su ih dosada obilježili kao osobe, no i u fiktivnim pričama koje su opet jako učestale i realne kao što je upravo prvi singl “Poslovan lik”. Njihov debitantski album očekujemo ove jeseni, nakon čega slijedi i koncertna promocija diljem regije.
Poslušajte Zo na youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=MPPFpBwKe54

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *