U subotu nam dolaze Slow Motion Suicide!

Udruga Atribut vas poziva na još jednu vrhunsku svirku u Cafe Baru A3, slijedeću subotu, 07.10.2017. s početkom u 21:30h uz nastup Slow Motion Suicide, pa stoga ako volite dobar alt-rock/pop zvuk u live izvedbi, nemojte propustiti ovaj koncert! Upad je 20kn

Slow Motion Suicide je oformljen iz potrebe da se naelektriziraju akustične pjesme koje su nekoliko godina čekale u ladici da zažive u obliku koji zaslužuju. Bend je oformljen u 2013. godini poprilično nasumično, a zanimljivo je da svi članovi benda dolaze iz drugih dijelova Hrvatske i nisu se poznavali dugi niz godina kao što je to obično slučaj. Ime benda dolazi iz idioma svega lijepog i ružnog što nas polako ubija, a da nam ne smeta ili to ne primjećujemo poput junk fooda nakon mamurluka, duhovitih prelijepih žena, cigarete poslije sexa, grižnja savjesti, lijenost u nedjeljno popodne itd. Najveći utjecaji na stvaranje glazbe su im bandovi koji uspješno spajaju elemente alternativnog rocka i popa, odnosno jednostavnosti glazbe iz devedesetih i velikih gitarskih zvukova poput Incubusa, R.E.M-a, Foo Fightersa, Biffy Clyra itd. Bend čine Nikša Lovrinić na vokalu, Marko Kostić na gitari, Ana Kovač na bassu te Igor Kruc na bubnjevima.

Pogledajte službeni video-spot za pjesmu ‘Revolution’

Pratite Slow Motion Suicide na Facebooku

Plakat: